Blijf op de hoogte

Hier houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen De Wandeler en tonen we graag onze recentste realisaties.

DW groep 3

12/10/2023 – JOBDAG BIJ DE WANDELER

12 oktober 2023

Benieuwd of werken bij De Wandeler iets voor jou zou kunnen zijn?
Kom kennismaken op onze jobdag op donderdag 12 oktober 2023 om 18u!

Lees meer
Afbeelding1

Metaalconstructie De Wandeler sterkhouder op bedrijventerrein

05 maart 2021

Na zo’n 60 jaar heeft het metaalconstructiebedrijf De Wandeler zijn vertrouwde stek aan de Filips van Kleefstraat in Torhout ingeruild voor een groot stuk grond op het nieuwe bedrijventerrein aan de Roeselaarseweg.

Lees meer
Luifel 3

Covid-19: wij blijven aan het werk!

21 april 2020

Om onze klanten ook tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk te kunnen bedienen, namen wij de nodige voorzorgsmaatregelen zodat wij volledig operationeel kunnen blijven.

Lees meer
De Wandeler Render

De Wandeler verhuist!

15 maart 2020

Grote veranderingen bij De Wandeler: eind dit jaar verhuizen wij naar onze gloednieuwe site langs de Roeselaarseweg en deze maand starten we met de bouwwerken. Lees hier meer!

Lees meer
Logo nieuwbericht

Maak kennis met onze nieuwe look and feel

01 maart 2020

Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, maar onze familiale bedrijfswaarden blijven overeind. Lees hier meer over onze rebranding en waarom we De Wandeler in een nieuw jasje steken.

Lees meer
Wakala3

100 % fun op Wakala in Bellewaerde

28 januari 2020

Een mooi voorbeeld van onze unieke metaalconstructies op maat: wij bouwden mee aan Wakala, de nieuwe family coaster in Bellewaerde. Ontdek hier meer over deze adembenemende realisatie!

Lees meer
46 A5859 cropped

Pattyn Packing Lines verpakt in staal

30 juni 2019

Een uitbreiding waarbij een hoofdrol voor staal is weggelegd: dat was het uitgangspunt voor de realisatie van een nieuw kantoorgedeelte van een internationaal georiënteerd technologisch bedrijf in Brugge.

Lees meer
Diamant nacht1

Ingenieuze staalstructuur in diamantvorm

17 april 2018

Binnenkort fleurt het Diamond-gebouw de buurt rond het Gentse Sint-Pietersstation op met een knap staaltje toparchitectuur: lees meer over onze rol in de complexe uitdaging van de diamantvorm van de gordijngevel.

Lees meer
DSC 0456

Nieuwe rollercoaster voor Bellewaerde

05 maart 2018

Als hoofdaannemer van de nieuwe superattractie Dawson Duel Alpine Coaster in Bellewaerde stellen wij graag dit project aan je voor: neem hier een kijkje hoe deze rollercoaster tot stand kwam!

Lees meer
Katelijnepoort Business Center 190109 125

Metaalconstructie met zicht op Brugge

20 juni 2013

Het kantorencomplex Katelijnepoort Business Center geeft een nieuw elan aan een verloren stadsdeel aan de Brugse Ring: ontdek hier meer over het verloop van dit project.

Lees meer