Rijke traditie, gekoppeld aan
jong ondernemerschap

De Wandeler is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in 1908.


Wat ooit begon als een lokale winkel voor landbouwmachines en -werktuigen in Torhout, is intussen uitgegroeid tot een solide en regionaal verankerde kmo, gespecialiseerd in unieke en complexe metaalconstructies op maat voor industrie en utiliteitsbouw.


Met Thomas De Wandeler staat de vierde generatie aan het hoofd van het bedrijf. Samen met zijn vrouw en rechterhand Nele Guilbert, én zijn team bouwt hij voort op de familiale traditie en passie voor vakmanschap, met de blik gericht op continue verbetering.

X R De Wandeler 210322 28

Een klare missie

Als een professioneel familiebedrijf dat waarden zoals kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, streven wij ernaar om hoogwaardige metaalconstructies af te leveren.

Elke klant - van industrie tot utiliteitsbouw - kan bij ons vertrouwen op een totaalaanpak: een complete ontzorging van onze klant is onze topprioriteit. Dat vertaalt zich in duidelijke communicatie en een hands-onmentaliteit waar ook elke medewerker van doordrongen is. Bij De Wandeler voelen we ons nauw betrokken bij elke klant en elk project en nemen we ten volle onze verantwoordelijkheid.

Vanuit onze natuurlijke ondernemerszin nemen wij elk project - van eenvoudige constructie tot de meest complexe installatie - met veel enthousiasme in handen en doen we steeds wat we beloven. Daar kan je op rekenen.

certificaten


Aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid zijn geen holle begrippen bij ons, maar vertalen we in concrete engagementen waarvoor we over de nodige certificaten beschikken.

EN 1090 / CE-MARKERING

Sinds 28 april 2014 zijn we in het bezit van het FPC2+ certificaat. In januari 2023 werd dit zelfs verhoogd tot de hoogste executieklasse EXC 4. Met deze CE-certificering garanderen we de kwaliteit van het product door gecertificeerde productieprocessen en lasprocedures. Deze Europese norm heeft invloed op het volledige traject, van offerte tot de afgewerkte constructie, en wordt na elke stap aan strenge eisen onderworpen.

Download

VCA*

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu), en is een compleet programma waarmee bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Met ons VCA* certificaat voor montage tonen wij aan dat ons bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de huidige eisen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu.

Download

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw metaalconstructie of heb je een andere vraag?

Contacteer De Wandeler

Kom jij ons team versterken?

ontdek onze vacatures»
X R De Wandeler 210322 167