Industrie

Van een eenvoudige installatie tot de meest complexe constructies: wij spitsen ons toe op industriële metaalconstructies op maat voor verschillende sectoren in binnen- en buitenland, gaande van de proces- en voedingsindustrie over petrochemie tot afvalverbranding.

Deswarte1

Van ontwerp...

Een metaalconstructie nodig? Wij nemen jouw project in handen, van ontwerp tot en met uitvoering.

In nauwe samenwerking met ervaren ingenieurs- en studiebureaus zorgen we voor een ontwerp op maat van de noden van jouw project. Vervolgens zetten we het ontwerp om in een 3D BIM-model. Niet alleen biedt zo'n digitaal model een goed inzicht in de verschillende onderdelen en het gehele ontwerp, maar het bevordert ook een vlotte samenwerking tussen alle partijen, iets dat we bij De Wandeler hoog in het vaandel dragen.

20190215 165407

...tot uitvoering

Vervolgens gaat het ontwerp in productie in ons geavanceerd CNC-gestuurd machinepark en wordt de metaalconstructie geconserveerd. Vanuit onze totaalaanpak regelen wij het transport en zorgen we ten slotte voor een vlotte montage op de werf of laden we de constructie in containers, klaar voor export naar het buitenland.

Of wij nu door een algemene aannemer worden aangesteld of zelf als hoofdaannemer optreden, wij staan steeds voor hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service, van begin tot eind.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw metaalconstructie of heb je een andere vraag?

Contacteer De Wandeler

Kom jij ons team versterken?

ontdek onze vacatures»
X R De Wandeler 210322 167