De Wandeler verhuist!15 maart 2020

Uitbreiden voor de toekomst


Om het bedrijf klaar te stomen voor onze groeiambities, drong een uitbreiding zich stilaan op. Toen bekend werd dat er een nieuwe bedrijvenzone zou komen langs de Roeselaarseweg in Torhout, hebben we niet lang getwijfeld: op deze vlot bereikbare locatie blijven we trouw aan onze thuishaven Torhout en kunnen we verdubbelen qua capaciteit. Hierdoor zullen we de efficiëntie van onze productie verder kunnen verhogen.


Architectuur met industriële look


Vanzelfsprekend treden wij zelf op als aannemer voor de realisatie van onze nieuwe site. De productie-unit wordt een staalstructuur, net zoals het kantoorgebouw dat ook met zichtbare metaalstructuren wordt afgewerkt. Het geheel krijgt een moderne, industriële look en ligt in lijn met onze nieuwe huisstijl.


Start bouwwerken


De bouwwerken worden volledig in eigen beheer gedaan, hiervoor doen we een beroep op onze vaste onderaannemers. Momenteel zijn we bezig met de grondwerken en loopt alles volgens plan. We voorzien dan ook om tegen eind dit jaar volledig operationeel te zijn op onze nieuwe site.


Benieuwd hoe de werken vorderen? Wij houden je niet alleen via onze nieuwspagina op de hoogte maar zullen ook regelmatig een update posten op onze Facebookpagina.

Anderen lezen ook

12/10/2023 – JOBDAG BIJ DE WANDELER

Metaalconstructie De Wandeler sterkhouder op bedrijventerrein

Covid-19: wij blijven aan het werk!