100 % fun op Wakala in Bellewaerde28 januari 2020

Na een succesvolle samenwerking voor de luipaardkooien en de Dawson Duel Alpine Coaster, klopte Bellewaerde opnieuw bij ons aan voor de bouw van hun nieuwe family coaster Wakala.


Het traject van de nieuwe attractie wordt op maat gemaakt voor Bellewaerde. Tal van lokale bedrijven werken mee aan de bouw van de attractie, waaronder ons bedrijf.Een knipoog naar de Indiaanse stammen in West-Canada


De gloednieuwe family coaster is een verwijzing naar een oude legende van Canadase Indianen die behoren tot de Kwakiutl-stammen. De nieuwe attractie bevindt zich dan ook in de Canada-zone in het park. Bezoekers zullen vanaf het voorjaar 2020 deze nieuwe familiale attractie kunnen ontdekken.


De naam Wakala is een knipoog naar de Kwakiutl cultuur van de Canadese Indianen. Deze Indiaanse stammen leven in de bossen en langs het water in West-Canada, waarbij hun kano’s het belangrijkste vervoersmiddel zijn. Deze vormen de belangrijkste inspiratiebron voor de thematisatie van de attractie en zullen terugkeren in tal van elementen zoals de treinen en de ingangszone en sluit perfect aan bij de Canada-zone van het park.

Anderen lezen ook

12/10/2023 – JOBDAG BIJ DE WANDELER

Metaalconstructie De Wandeler sterkhouder op bedrijventerrein

Covid-19: wij blijven aan het werk!